Nu aanmelden

Wat kost het om SportCardhouder te worden?

Deelname aan het SportCard-programma is gratis.


Hoe kan ik deelnemen aan het SportCard-programma?

Als jouw SPORT 2000 meedoet aan het SportCard-programma dan kan je je via de winkel aanmelden voor het SportCard-programma. In de winkel krijg je een unieke SportCard, die je vervolgens online kunt activeren. Hiervoor heb je je SportCardnummer nodig (staat op je SportCard) en je postcode en e-mailadres. 

Voor meer informatie kun je de Spelregels en de Algemene Voorwaarden raadplegen.


Hoe kan ik opzeggen voor de nieuwsbrief?

Je kunt opzeggen voor de nieuwsbriefmails door dat in je profiel aan te geven. Log in en klik rechtsboven op het pijltje (naast je saldo) en dan op 'Mijn Profiel'. Op deze pagina kun je aangeven wat je voorkeuren zijn voor het ontvangen van speciale aanbiedingen.


Ik kan niet inloggen. Wat nu?

Bijna altijd betekent dat dat je je wachtwoord verkeerd ingeeft. Dat kan gebeuren. Als je het nog eens probeert en het lukt nog steeds niet, vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Dat doe je door op de inlogpagina op 'wachtwoord vergeten?' te klikken. Je krijgt dan op het emailadres dat je eerder hebt opgegeven een mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Daarmee kun je dan alsnog inloggen.

Als je geen toegang meer hebt tot het originele emailadres, stuur dan een mail met je SportCardnummer, je oude en nieuwe emailadres via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op. Of loop je eigen SPORT2000-winkel in.